0 Läs mer >>
 
 
Nu är det den där tiden på året igen, the time of abstinens that follows the time of great indulgence. Födelsedagar har kommit och gått och julen är ett avlägset minne. Nu väntar februari och en vit månad för mig innan den nationella absintdagen den 5:e mars. Jag trodde förut att det var den INTERNATIONELLA absintdagen men det visade sig vara ett "inter-" för mycket. Jag vet inte vilken nations absintdag det är vi firar men tror inte Sverige har en egen, så jag hakar på Schweiz, Frankrike, USA eller vilket annat land det nu är som har varit förståndiga nog att avsätta en hel dag i absintens ära. 
 
 
 
I år har jag lyckats samla ihop en hel del absinter som jag inte har smakat än, och de kommer tålmodigt få vänta i vitrinskåpet ett tag till. Jag har även flera absinter som jag smakat men som jag inte skrivit resentioner på än, kanske kommer några av dem att bli färdiga under februari. Har dessutom lyckats lägga vantarna på ett nytt guldkorn som ska korkas upp den 5:e mars, men vad det är får ni se då (alternativt den 10:e). Men än är det 2 dagar kvar innan vitrinskåpet stängs, och jag planerar att avnjuta några gamla godingar innan dess ;)
 
All the best!

That time of year.